Julkalender: Lucka 8


Reflektioner! Reflektera! Julsånger. Julkonsert. JULSHOW! Vinter! Magi!

Ikväll, lördag, har jag varit på julshow. ”Peter och Matilda” …en show jag varmt rekommenderar så kommer den i närheten av er ort, gå och se den!!! Den är och har allt! Helt klart den bästa julshow jag någonsin sett! En konsert, oavsett slag, får mig alltid att reflektera över varandets varande och icke varande! Hur man kan slarva bort en gåva och hur man kan leva utan den….och fungera! En tid för reflektion…

Fototriss

_____________________________________________________________________________________________________________________________________

Övriga julkalendrare: CeciliaLillian

,

51 svar till “Julkalender: Lucka 8”

  1. Anneli, thanks for your kind words, but i’m only a photographer with a long time expierience. I shoot over 40 years and also for a very long time i used PS. The only thing you need, paisson for the work and things you do. This three images are a good example what great potential you have. Don’t worry … practice and you will see a good result. You have very nice and also inspired images. Take care and have a good time. Sorry for my bad english!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *