Idag….

…är det ingen vanlig dag…idag är det min mammas födelsedag!:)Grattis på födelsedagen! Hoppas du får en underbar dag men det vet jag att du får! Både vänner och familj kommer och firar och vad mera kan man begära än ens närmaste som visar uppskattning och kärlek! :O) Det skulle vara lite tårta då förstås! 😉

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

kissed by an angel - WOW…The first picture is such a great picture!!!!!!! This is so a beautiful portrait of your mama!!! I congratulate her on her birthday. She shall be blessed with joy, love and health!!!
Wishing you a beautiful week,
Katrinseptember 30, 2013 – 11:02 f m

Adine - Grattis till henne! 😀 Tom fyller också år idag hehe^^september 30, 2013 – 12:42 e m

Kerstins foto - Grattis till lilla mamma!september 30, 2013 – 10:14 e m

Madde - Grattis i efterskott:D

Vackra bilder:Doktober 1, 2013 – 9:12 f m

george - Now that’s a nice portraitI hope that your mum like it and enjoyed her birthday. She reminds me of Silla, a wonderful old lady who ran the youth hostel in Henna Strand (Denmark)…a long time ago!oktober 1, 2013 – 4:48 e m

anjelica - fina bilder och så grymt härliga färger i första bilden! 😀
svar: tusen tack, glad jag blir av att höra det! är väldigt nöjd men som sagt inte helt lätt att ta bilder på hästar! :)oktober 2, 2013 – 8:18 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*