Höstgryning

Att måla med kameran är en konst i sig. Det är roligt och kan bli helt fantastiskt lika lätt som det kan bli fullständig kakadua! Här är tre olika tolkningar av vår höstskog! Precis i gryningen av hösten!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Renée - Det gäller att få den rätta knycken men kul och vackert är det.oktober 11, 2013 – 8:11 f m

Vivishagerom - Kjempe fine høstbilder.

Vivioktober 11, 2013 – 7:11 e m

Hanna - Riktiga konstverk, jag har aldrig lyckats med det, blir inte i närheten av dina fina bilder när jag leker med kameran. Mittenbilden är ju så tilldragande så man bara vill kliva in i skärmen och smyga runt där bland de unga björkarna. Önskar dig en riktigt fin helg :)oktober 11, 2013 – 11:36 e m

Charlotta - Är det första bilden som är kakadua? 😉 Den är så vacker och jag får en känsla av fjädrar.
De andra bilderna ger 100% känsla av skog och det fantastiska ljuset gör att de nästan skulle kunna förväxlas med våren.
Härligt med dina bilder som verkligen går på djupet.
Kram
/Charlottaoktober 12, 2013 – 12:13 e m

Kerstins foto - Åh, så vackert. Jag har försökt mig på att ”måla” med kameran men lyckas inte alls så bra som du. Toppenfina bilder och hur mycket jag än gillar dina målningar så är mittenbilden en klar favorit. Den känns så naturlig att jag vill gå runt där och dra in alla skogens dofter i näsan. :)
Tusen tack Anneli för dina fina ord på min blogg. Det värmer och gör mig så glad. Jag lovar att om du kommer upp till Umeå nån gång så ska vi ut på fotopromenad. Det skulle vara så roligt. :)
Ha en fin söndag.oktober 12, 2013 – 11:14 e m

Susanne - Magiska bilder från vår vackra natur!!!oktober 21, 2013 – 2:39 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*