Rosa längtan


Jag längtar efter att träffa många underbara människor i vår, sommar och höst som jag får äran att fotografera och göra underbara porträtt tillsammans med! Våren/början av sommaren när detta rosa träd står i full blom hoppas jag ha ytterligare fina människor att skapa rosa drömmar med! Ja, jag är nog lite romantisk i min porträttfotografering. Vet att min brorsdotter inte var så förtjust i det men jag älskar det! Blommorna, det mjuka rosa, den softa tonen som sveper över bilden! Ljuvlighet! Jag gillar det och vill helt enkelt göra mera sånt! 🙂 På bilderna är vackra Marie!

mandagstema_marie_rosablommor

Måndagstema

Porträttfotografering – Porträttfotograf – ljuvlig romantik – Linköping – Östergötland – Modellfotografering


9 svar till “Rosa längtan”

  1. Jamenvisst är du det, lite romantisk alltså. Inte så lite heller, du har en romantisk touch på det mesta tycker jag.
    Sagolik färg på blommorna också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *