Just a bouquet! …och lite funderingar…

Tulpaner så klart! Det är ju vår!:)Jag är helt förälskad i detta fönster och dess ljus! och att göra stillebenbilder!

Min fotoresa började med macro, gick vidare till porträtt, fortsatte med bröllop, därifrån blev det landskap. Varje gång jag fastnat i något har jag alltid hittat något annat som jag vill lära mig och utveckla. Efter landskap har det blivit produktbilder, något jag från början hade väldigt bestämda åsikter om. Tyckte inte om vit bakgrund och rena tråkiga bilder men ju mer jag lärt mig desto roligare är det även med det enkla och ganska tråkiga. Sedan har jag suktat efter att lära mig detta med riktigt vackra stillebenbilder. Nu tycker jag att jag har funnit något som passar mig, som är jag, och som jag gillar. Självklart känner jag inte att jag behärskar genren än men jag lär mig hela tiden. Jag vill utveckla en egen stil som även fungerar på andra ställen än mitt älskade fönster! För det mest frustrerande är att fönstret inte är mitt så jag har inte tillgång till det jämt! Och hemma har jag inte lyckats hitta något lika bra ställe så det är ett av mina mål för våren 2014. Men, som alltid när jag lärt mig något vill jag gå vidare mot nya saker och lärdomar och denna gång suktar jag mot vatten/droppfotografering. Har bara kommit till tanke än…handling känns långt in i framtiden men jag tror det kommer!
Och bara för jag går vidare betyder inte det att jag slutar med något av det jag tidigare varit fast i. Nä, de har fastnat för gott verkar det som! Jag älskar helt enkelt fotografering!

En sak till jag ska utveckla under detta år och det börjar bli dags att förbereda på riktigt och det är planerade porträttfotograferingar med rekvisita. Jag har några tydliga idéer och mycket är planerat men modeller saknas. Kommer snart börja leta modeller så är ni intresserade så håll utkik!!

tulpanbuketten

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

ormbunke - Gillar tulpaner och gärna lite vissna. Så snyggt det blev. Ha de gottmars 3, 2014 – 10:39 e m

Scaniatjejen - Vackert som alltid! Roligt att få höra lite om din resa som fotograf, du är ju så himla duktig.=) Jag är ju bara hobbyfotograf men vill verkligen utvecklas och bloggen är en bra sporre till det, plus att jag får så mycket inspiration från andras bloggar!mars 4, 2014 – 12:58 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*