Hipp Hurra för ässkade Tufsen idag!!

Min ässkade Tufsen föddes idag för 12 år sedan! Det är inte klokt vad tiden går! Vi har varit med om mycket tillsammans och hur mycket skit som än funnits så finns vi här fortfarande…båda två….tillsammans! Hon är min bästa vän, min själ och hela mitt hjärta! Utan henne klarar jag mig inte!

Idag blir det bara roliga saker för henne…och goda saker! Och full uppmärksamhet!:)Vi ska ut på landet och käka gräs, rulla i jorden, spana på fåglar och bara ha det skönt! Eller ja, hon ska göra allt det…jag ska bara titta på! Och njuta av henne!

GLÖM INTE…..det är för Tufsens skull som Sverige flaggar överallt idag! Om någon annan skulle påstå något annat har de fel! Och förmodligen är de inte så upplysta så tro inte på dem! Ni vet nu att ni har rätt!

Tufsen föddes i Stockholm hos uppfödare Gullvi Sandin, S*Possum’s. Så varmt tack till Gullvi som gett mig det finaste jag någonsin haft!

tufs_fodelsedagen_innantufs_fodelsedagen_innan_8Nu börjar hennes 12 år. Bara att kasta sig ut på de vingarna och göra det bästa av det året! Tillsammans kommer vi långt och vi ska ta hand om varandra!

Tema Fredag

Fredagstema

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Eva Trillian - juni 6, 2014 - 6:37 f m

Grattis till Tufsen :) Hoppas ni får en fin dag!

Violen på Brandholmen - juni 6, 2014 - 7:57 f m

Hurra och grattis! Jag har redan hissat flaggan!

Marit Johansson - juni 6, 2014 - 8:20 f m

Hahaha.. ja det är klart att vi firar Tufsen idag, något annat skulle jag aldrig påstå!!

Cecilia Artista - juni 6, 2014 - 11:36 f m

Vi vet alla att du älskar din Tufsen. Inte konstigt att förstå. Hon verkar så fin på alla sätt och vis. Och vacker förstås!!
Hoppas ni får en skön helg på landet både du och kissen!

Adine - juni 6, 2014 - 12:32 e m

STORT GRATTIS till fina fröken på födelsedagen! :) <3

Freja - juni 6, 2014 - 7:13 e m

Grattis till fina Tufsen, önskar henne många långa lyckliga och friska år framöver!

AKP Photography - juni 7, 2014 - 3:19 e m

Gratulere lille søte pusen ♥

Anemonen - juni 7, 2014 - 7:38 e m

Ja hon är sannerligen granner din Tufsen.

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*