Jag gillar

…att Snuttis är nästan tillbaka helt och hållet efter sin sjukdom för ett par veckor sedan. Då fick hon någon typ av hjärnblödning/propp vilket gjorde att hon gick med väldigt snett huvud samt att balansen blev väldigt dålig. Men som sagt, det har gått tillbaka och nu är hon nästan rak. Men framför allt är hon lekfull, smyger på fåglar, äter som en tok, och kelar och myser precis som vanligt! Och hon kan hoppa upp precis överallt som hon kunde innan men hade lite svårt med precis efter sjukdomshändelsen. Vackra Snuttis fyllde 19 år nu i juni vilket är helt fantastiskt! Min vackra Snuttis!

Jag önskar er en riktigt skön midsommar!

Torsdagstema

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Anitas Malta - Ljuvliga bilder på vackra Snuttis !! Skönt att hon återhämtat sig och kommit tillbaka med bus, leklust och aptit :-)
Svar: Ja, det verkar som jag fått smuts i kamerna. Har märkt fläckarna tidigare och brukar redigera bort dem. Kanske bättre att som du säger, rengöra 😉
Nej, här firas inte midsommar. Finns heller varken sill eller gräddfil men det klarar vi oss utan :-)
Önskar dig en riktigt skön Midsommar Anneli !!juni 19, 2014 – 1:53 e m

Mormor - JAAAAAA. Jeg også.
Vakre pusen :) God midtsommer til deg og dine firbente :)
Klem :)juni 19, 2014 – 2:49 e m

Anemonen - Vad roligt att hon har hämtat sig. En sköldpaddsfärgad angora/perser? I vilket fall är åldern aktningsvärd. Den äldsta katten jag har sett är min grannes som är 16 och då slår din snutta henne med några år. Grann är hon ps min grannes är också sköldpaddstecknad.juni 19, 2014 – 6:44 e m

Lena Ericsson - Ser ut att vara en bestämd katt! :)juni 19, 2014 – 7:45 e m

Freja - Åhh, så fin hon är. Och så skönt att hon återhämtat sig så bra! Jag har ju koll på min burma hela tiden och är glad varje dag jag ser att han är pigg och glad. Det är en ynnest att få dela sitt liv med så fina vänner som katter!juni 19, 2014 – 8:29 e m

Karilotte - Å , s åfin katt ! Og så bra at hon er blitt frisk igjen :-) Rart hvor glad man kan bli i dyr :-) Ha en herlig sommerkveld!juni 19, 2014 – 8:55 e m

Mary - What a beauty! Gorgeous shots!juni 19, 2014 – 10:21 e m

Hanna - Skönt att höra att kissen är på bättringsvägen, det är krut i den gamla damen. Fina bilder som alltid!

Angående min nya kamera. Jag har en systemkamera och min iPhone, men ville ha något mellanting. Just nu är min systemkameran full av smuts, får inte bort det från sensorn och det kostar massor att få den rengjord. Är riktigt deppig över det, för det blir inga bättre bilder än de man tar med systemkameran. Den är dock tung att bära på och iPhonen måste man hålla helt stilla för att få en bra bild. Den nya kameran har superzoom, videofunktion och lite andra finesser, som en systemkamera i miniformat. Har dock inte läst in mig på inställningarna ännu, har mest lekt och tycker att bilderna blivit sådär. Är dock väldigt petig och måste som sagt läsa på mer. Tror dock att bilderna kan bli riktigt bra, bara man hittar rätt inställning.

Önskar dig en fin midsommar!juni 19, 2014 – 10:43 e m

Madde - Åh, så skönt att höra!!!juli 1, 2014 – 10:35 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*