Julkalender: Lucka 3

Jag har lite dåligt samvete för i helgen var det kattens dag och jag gjorde INGENTING för att uppmärksamma det! Så här kommer ett försenat inlägg om hur underbara katter är och samtidigt blir det lucka nummer tre i min julkalender. Det är Pippis som får stå för bilden där hon visar upp sin röda rosettslips!:)

Det är jättebra att det finns en kattens dag men för mig och mina katter är det kattens dag varje dag! Och jag tycker att det borde vara kattens dag för alla katter alltid men tyvärr är det inte så! Många katter lider pga av människans dumhet och okunnighet och om en sån här dag kan få en enda människa att förstå, bli mera kunnig och komma över sin dumhet så behövs den!

julkalender_3_pippis

——————————————————————————————————————
Besök gärna: Käringfällans julkalender!

 

Vill flera hoppa på och vara med i julkalendern så var det! Det är spontant, roligt och utmanande!:)

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Anemonen - Vacker som en drottning och inte behövs kattens dag för precis som du tycker jag att kattens dag är var dag. Ha en fin kväll.december 3, 2014 – 2:44 e m

Madde - Så fin bild:D
Och bra skrivet! Gör ont i mitt hjärta när jag tänker på alla stackars katter så får lida för att människor gör som de gör :(december 13, 2014 – 1:32 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*