Julkalender: Lucka 21

I min lucka i dag hittar ni några av mina favoritjuldetaljer! Fototrissens tema denna söndag och också sista för i år, är just juldetaljer så jag låter mina älskade kissar få visa upp lite av mina fina detaljer! Jag älskar pyssel till granen men det är ju så sjukt dyrt med de vackraste kulorna så jag har bestämt mig för att köpa ett par om året! I år har jag hittat ett fint hjärta med en ängel på som Tufsen så fint visar upp till höger i bild! Men det kändes inte helt som jag då jag är mera för starka färger och glitter och extravagans. Så några dagar senare hittade jag de sötaste hjärtana med pärlhalsband och spets på sig! Pinocchio visar upp det ena hjärtat till vänster i bild! I den bilden finns även förra årets inköp. Bland de vackraste julgranskulor jag sett! Jag är oerhört stolt och rädd om dem! Den röda är helt fantastisk och den vita påminner så mycket om snö! Jag har hållit på ett några år med detta så det finns ganska mycket roligt i min gran nu. Och som ni förstår är jag inte sådär modern så jag följer trender och bara har en färg i granen osv. Nä, så mycket som möjligt och i alla färger regnbågen kan uppbringa! :O)
julkalender_fototriss_juldekoration

Den sista bilden, även här Pinocchio, som vill önska alla fototrissare en riktigt GOD JUL!

FOTOTRISS

 

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Åke - december 21, 2014 - 6:31 f m

Mycket vackert! Strålande :) God Jul på dig och dina fina kissar

Eva Trillian - december 21, 2014 - 8:52 f m

Tack! Och en God Jul till er alla :)

kiki freese - december 21, 2014 - 10:17 f m

God Jul,
vilka gulliga och tålmodiga kompisar du har.
/Kiki

Monika - december 21, 2014 - 10:46 f m

Ja helt fantastiskt fint julgranspynt, och det ser ut som att katterna också tycker och känner det. Bilden med Pinocchio till vänster är min favorit, vilken fotomodell! :) Helt underbar bild, den kan du ha som julkort varje år framöver. Kan inte få nog av att titta på bilden. Katten, pyntet! blänket. Magiskt.

Lotta - december 21, 2014 - 4:17 e m

Så vackra bilder, fint med ljusglittret bakom och kissen som tittar ner på hjärtat blir min favoritbild! God-Jul och Kram.

Berit E i Kasperian - december 21, 2014 - 4:26 e m

Underbara bilder av både katter och pynt.
Så fint det som vanligt är att se din tolkning.
God Jul!!

cissi - december 21, 2014 - 4:33 e m

Underbara katter! Och GOD JUL till er också!

Marit Johansson - december 21, 2014 - 6:41 e m

Fina detaljer. Har tänkt på en sak ang. fotografering av husdjur. Jag upplever att mina hundar blir stressade när jag använder blixt, speciellt stora studioblixtar. Dina katter ser ju helt avslappnade ut, är det kanske för att de är vana?

Lindas Krypin - december 22, 2014 - 8:14 e m

Vilka mysiga och fina katter du har :-) Fin triss

Freja - december 23, 2014 - 7:48 e m

Det är inte bara katter vi har gemensamt alltså! Jag, som inte ens har gran, kan inte låta bli att köpa några kulor varje år. Gärna glittrigt, och i andra former än just ”kulor”! I år blev det en uggla och en påfågel i guld… Dina katter är otroligt söta, idag ska jag lägga upp fotosessionen där Capella fick huvudrollen, fast det inte alls var meningen… där syns verkligen skillnaden mellan dina proffsiga katter och bilder och mina klantiga amatörföraök 😉 God jul till dig och katterna från mig och katterna!

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*