Innocent Smoothie

Jag har fått nöjet att prova en Innocent smoothie och den enda smaken som fanns i affären var den gröna varianten som skulle ha en smak av kiwi, äpplen och lime. Jag börjar med det enklaste först. Reklamen som syns överallt gör att man blir sugen absolut. Flaskan ser trevlig ut. Ganska enkel men bra och tydlig. Innehållet ser gott ut. Konsistensen är ganska bra. Inte för rinnande, inte för tjock utan lagom och färgen är härlig. Det känns naturligt. Men där slutar nog det bra. När man luktar på den luktar den äppelmos och det kan ju vara okej fast kiwi står först i namnet så det känns lite märkligt ändå. Och dessvärre håller inte smaken heller. Det finns en bismak i denna smoothie som gör att jag inte alls gillar den. Jag skulle nog kunna få i mig hela innehållet i flaskan men jag skulle få tvinga mig. Och till sist, priset. Det är alldeles för dyrt för denna smoothie. Nu skulle jag förvisso inte köpa den oavsett om den var billig på grund av den tråkiga bismaken som känns väldigt syntetisk. Så i detta fallet är det fin förpackning med innehåll som gör en besviken!

smoothie_produktfotografering_alafoto

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*