Fyrverkerier

Lite fyrverkerier! Jag är egentligen helt emot fyrverkerier då det kostar massor med pengar, skrämmer massor av djur och människor och dessutom skräpar ner naturen otroligt mycket! För vad? För att människor ska få njuta av lite ljus i någon sekund per gång? Men när nu människor, andra människor, väljer att slänga ut pengar på detta kan jag passa på att fotografera så här kommer en bild på nattens fyrverkerier fotograferade från min balkong!:)

fyrverkerier

Fredagstema

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Violen på Brandholmen - januari 2, 2016 - 3:32 e m

Vilken fest!

Susanne - januari 3, 2016 - 4:52 e m

Fantastiskt fint fångat. Nej, fyrverkerier är inget jag själv köper men går oftast ut och tittar på skådespelet och ibland försöker få till en bild eller 2. Önskar dig god fortsättning på det nya året :)

Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm - januari 5, 2016 - 1:20 e m

Jag tycker det är bra häftigt med fyrverkerier, men såg i princip inga alls vid nyår för jag var ute i skärgården på en ganska öde ö 😛

Riktigt fin bild du fick, jag gillar också att balkongnätet syns lite svagt. Det ger en annorlunda men cool effekt :)

Marit Johansson - januari 6, 2016 - 12:26 f m

Verkligen läckert!

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*