Det blir inte alltid som man tänkt sig!

Ibland kan man ha de bästa intentionerna men hur man än gör får man baken framåt! Jag skulle på midsommaraftonen ta en bild på Malin med hennes hund Iza. Det skulle bli ett vackert porträtt där de båda lika fint tittade in i bilden och strålade av värme och kärlek! Det var bara det att dagen var hysteriskt varm och med många människor runtomkring och dessutom en ganska högintensiv hundkompis så hade Iza blivit trött och hade inte alls samma vision som Malin och jag. Mestadels tyckte Iza att det var bäst att ligga ner men ok, hon gav sittandet EN chans och det är den på bilden! Så gullig!! Så fel det kan bli ibland, men ändå blev det en väldigt kärleksfull bild! Och fina är de båda två!

tisdagstema_fel_iza

Tisdagstema

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Anne-Mari - Feil eller ikkje feil,
det er eit henrivende bilde !!!juni 28, 2016 – 11:02 f m

Gunvor - Bilden blev jättefin.Kärlek mellan dom två! <juni 28, 2016 – 2:55 e m

Paula i pörtet - Visst kan man tycka att det är synd att man inte ser ansiktet på jycken, men som du säger, mycket kärlek ändå i denna fina ögonblicksbild. Undrar om det är en petit basset griffon vendeen , i så fall har jag haft en av samma ras
Flickans klänning är så vacker i färg och form, så somrig!juni 28, 2016 – 6:45 e m

Anemonen - Det är väl tur det för då uppskattar vi de bilder som blir bra desto mer och så kan ju sådana bilder bli härliga och bra i sig som den här tycker ju jag.juni 29, 2016 – 12:57 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*