Julkalender: Lucka 20

Idag har jag varit och hälsat på syskonen B hos deras föräldrar och gjort en fotosession. De har den mest fantastiska granen jag någonsin sett. Den är så otroligt vackert smyckad och det är glitter och ljuvlighet i överflöd, precis som hela övriga hemmet är! Det är så vackert! Jag har inte känt någon julstämning tidigare men där gick det inte att låta bli! Det var sån värme och så vackert att jag bara njöt! Dessutom är nog detta den absolut trevligaste familj jag någonsin träffat! Precis som systrarna alltid har varit var även föräldrarna så man ser verkligen vem de har att brås på! Tack snälla för att jag fick komma och njuta av allt detta! Här kommer de första bilderna på de vackra systrarna Michelle och Nicole!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Michelle - Åhh va fina Anneli 😀 Det va kul att du ville komma förbi :)december 21, 2016 – 9:00 f m

Cecilia Beitmirza - Tack snälla Anneli för de fina orden. Man blir rörd ! Men egentligen är det vi som skall tacka för det är ju du som skapar magi med ditt underbara sätt att vara, man behöver ju ej göra sej till eller nåt för du är en så varm och god människa. Och det du gör med kameran är få förunnat.Tack!God Jul Cicci med Familj.december 22, 2016 – 10:37 f m

Nicole - Du är så duktig. Magiska bilder! Tack igen för att du ville komma och att vi fick vara modellerna hihi :) <3
God Jul å gott nytt år!december 26, 2016 – 5:30 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*