Gott Nytt År!

I MÅL!!!!! Äntligen! Det är inte klokt vad jag har fått kämpa dessa två sista månader detta år och i mitten av december var jag inte helt säker på att jag skulle klara det men med STOR hjälp och påhejning av Maria och tack vare alla hennes kommentarer så har jag faktiskt lyckats! Jag hade ju som mål att alla mina inlägg skulle ha kommentarer innan  jag fick gå vidare och det har varit det svåraste! Men som sagt, Maria har verkligen hjälpt mig och jag är så tacksam! Jag är också så tacksam för alla ni som varit inne här och kommenterat! Det har varit en ibland riktigt tuff utmaning men oj vad glädje den gett mig! Jag har sett många fina bilder ute hos er! Tyvärr har jag inte orkat vara runt hos er så mycket som jag har velat då jag är sjuk och har fått prioritera mina egna bilder i första hand men jag har försökt vara hos er så ofta som möjligt!

Och denna utmaning har gett mig längtan efter att vara kreativ, att få fotografera och få skapa något som är utanför mig själv! Att få ett tema och sedan skapa en bild har utvecklat mig massor och tvingat ut mig många gånger och mina fotoögon och verkligen kopplats på, något som varit avstängt ganska mycket tack vare sjukdomen jag har.

En del teman har varit jättesvåra och visst har jag kompromissat en del med tolkningen! Men jag har försökt hålla mig till bilder jag är nöjd med! Tror jag jag misslyckats med det endast två gånger och det är jag stolt över! Däremot har jag sparat mitt favorittema till absolut sista dagen då jag tänkt att jag skulle göra något riktigt speciellt till det temat! Temat var ”stilleben”. Men tiden och idén infann sig inte så det blev en kompromissad bild idag för att lösa temat som jag skulle ha haft rejält ont i magen över att ha hoppat över! Nu blev det att jag hoppade över målgång istället som är det självklara målgångstemat en sån här dag men ni kan ta denna bild som två teman så blir det bra! :O)

Detta var så otroligt roligt så jag kommer köra nästa år också! Men börja på allvar lite tidigare än jag gjorde i år så kanske även jag kan vara klar i mitten på december i stället för att jaga bilder in till sista dagen! :O)

Nu önskar jag er ett RIKTIGT GOTT NYTT ÅR och ett nytt, kreativt och riktigt roligt tema2018! Jag ska vara med så jag hoppas vi ses! :O)

stilleben_jaszz

304: Stilleben
(bild 365 av 365)

logga2017_584035ac2a6b22a6ab35e421

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Maria - GRATTIS!!! Jag visste att du skulle klara det, och denna sista bild är superduperfin och passar perfekt som målbild till hela utmaningen!!
Tack för att du länkat till min lilla blogg, det gör mig glad :)
Kommer att heja på dig även nästa år bara så du vet. Tycker så mycket om dina bilder så det ska bli ett nöje att få se vad du hittar på med alla teman för 2018.
Än en gång grattis och GOTT NYTT ÅR!!december 31, 2017 – 1:20 f m

Maria W - Grattis till målgång! Läcker avslutningsbild!
Gott Nytt År! Kul att du kör ett år till med utmaningen!december 31, 2017 – 10:10 f m

Lealetar - Grattis till målgång! Så många fina och inspirerande bilder hos dig, kul att du också ska vara med även 2018! Gott Nytt År!december 31, 2017 – 3:39 e m

Cecilia Bergman - Gott Nytt År!december 31, 2017 – 4:02 e m

Eva - Grattis till målgången och med ett av mina teman från förra året. Jag ser att du är även med i år-kul!januari 1, 2018 – 6:09 e m

Claes - Du hann du också och avslutar med en riktigt snygg siluettbild. Bra jobbat. God fortsättning på det nya året :)januari 1, 2018 – 10:29 e m

Anki Ai - Grattis till målgång! Starkt jobbat! Lycka till med utmaningen 2018! Och en god fortsättning på det nya året!januari 2, 2018 – 5:03 e m

Jeanette - Grattis, så härligt att du uppnådde ditt mål!januari 5, 2018 – 4:06 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*