En barnfotografering med charm

Inför julen kom Saga hem till mig med sin morfar och jag skulle fotografera bilder till det traditionella julkortet! Saga är en mycket bestämd dam som inte alltid gör vad man säger åt henne men hon är ju bara 2,5 år så man får ju förstå det också! Men denna dag var hon väldigt charmig och fotograferingen gick toppenbra! Hon var på gott humör och var superduktig framför kameran! Men som sagt, hon är bestämd och att välja kläder åt henne utan hennes mamma och pappa där var inte det lättaste så hon fick välja själv! Först valde jag den prickiga klänningen med strumpbyxorna och sedan valde hon det blå med de vita strumpbyxorna! Det var en bra kompromiss tycker jag och hon är ju bedårande söt i båda! Detta är några av mina favoriter! Visst är hon söt?

sagasjulkort_4

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Maria - Hon är bedårande söt det lilla charmtrollet <3 Bilderna blev sååå fina :)januari 2, 2018 – 5:18 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*