Vitsippan!

Okej…jag har förstått att de allra flesta människor längtar efter våren! Själv är jag helt överlycklig över de vackra snöflingorna som sakta dalat ner och gjort vår värld alldeles vit de senaste dagarna! Jag älskar snö! :O)) Och för mig spelar det ingen roll alls vilken tid på året den kommer…bara den kommer! :O)

Men så känner ju inte alla…inte ens många ;O) så därför bjuder på lite vårhopp för er andra! En vacker Vitsippa förklädd i blå skrud! Det är en äkta blå Vitsippa!

Glöm inte….våren är här fortare än vi alla kan ana… :O)))

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Helen - Vilken härlig bild.
Nu längtar jag ännu mera tills backarna är vita av vitsippor och luftan är varm.
Ha en bra dagmars 12, 2009 – 8:34 f m

Malin H - Vårhopp kan behövas när man drunknar i snö!! Jättefin bild på den blå vitsippan. Ganska lustigt att se blå vitsippa och sen också en vit blåsippa. :)

Ha det gott!

//M – som faktiskt är less på snö nu… 😉mars 12, 2009 – 9:10 f m

Anneli - Helen: Tack för besök och att du gillar min bild! Ha en bra dag du med! :O)

Malin: JO, jag förstår att många behöver vårhopp så jag vill gärna sprida lite sånt! ;O) Ja, visst är det lustigt med en blå vitsippa! Jag har dock aldrig sett en vit Blåsippa! Det måste jag leta efter! Ha det gott!mars 12, 2009 – 11:48 e m

Anita - Blå vitsippor har jag i min trädgård och de är underbara precis som din bild :)mars 14, 2009 – 10:48 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*