Bröder

De här fina bröderna älskar jag massor och de gillar faktiskt mig också. Mer och mer. Kanske beror det på att när jag hälsar på dem så får de massor av gos och även godsaker.  Den översta stiliga herren är Oskar, även kallad Oskariott av mig. Han är så snäll. Galet kelig och vill sitta i knät så ofta han får. När han inte får det ligger han gärna på bordet och väntar på att få lite kel! Han vill ha uppmärksamhet hela tiden och han springer ut och in hela dagarna! Oskar AVSKYR när man tar på tassarna och när man försöker klippa klorna på honom så får han panik. Det är något jag har jobbat hårt på så jag sitter jämt när vi kelar och pillar på hans tassar och nu kan jag faktiskt få hålla tass en liten stund utan att han springer iväg. Det är jättestora framsteg.

Den andra herren är Zigge. Han är motsatsen till Oskar. Han är blyg och faktiskt livrädd i många situationer. Han behöver lugn och ro när han ska gå in och han kan inte sitta kvar på trappen när jag kommer. Då går han och gömmer sig. Han ogillar okända personer, okända ljud och framför allt skällande hundar. Däremot är han väldigt tillgiven och otroligt snäll och vill egentligen kela massor men Oskar tar över i allt. Zigge låter Oskar äta först, kela först och ja, göra allt först. Men Zigge vet att när jag är där, hemma hos dem, då får han godis, och det älskar han. Mjölk är en stor favorit men all människomat går i, liksom annat ätbart som inte är kattmat. Han är verkligen inte kräsen till skillnad på Oskar. En skillnad till är att det hela tiden gått att klippa hans klor. Det går utmärkt att ta på hans tassar och även om han inte gillar att få klorna klippta så står han ut. Och Zigge älskar att bli kliad på magen, det är inte Oskars favorit men han kan stå ut..ibland!:)

Dessa fina herrar bor nu hos min mamma men egentligen borde de hitta ett annat hem så är du intresserad av dem så hör av dig! De är värda all kärlek och uppmärksamhet de kan få! Finaste pojkarna! <3

broder_oskarbroder_ziggebroder

34. Bröder
(bild 85 av 183)

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Claes Petterson - Tänk att man kan bli så olika fast man är syskon :)december 21, 2020 – 1:23 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*