Budapestbakelsens dag

Idag är det budapestbakelsens dag och då tänkte jag att vad passar inte bättre än att göra en budapestrulle! Jag har aldrig gjort det förut så det var roligt! Och jag blev riktigt nöjd! God blev den också!

budapestrulle

Logga

Eget tema: Budapestbakelsens dag
(bild 54 av 180)

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Åke - Tack för ditt besök! Det var ett tag sedan jag kikade in hos dig med. En budapestbakelse är icke att förglömma :) En gång för länge sedan hade min farfars bror ett krigsbarn från Budapest. Sabina var hennes namn. I sommar om det tillåts ska jag ta oh besöka där hon var på somrarna. Min passas kusin äger numer det fina sommarställe på en ö ute i skärgården. Jag tar båten dit såklart.maj 2, 2021 – 11:21 f m

Claes Petterson - En av de godaste :)maj 6, 2021 – 4:09 e m

Åsa - Verkligen imponerande bakverk. Den ser hur läcker ut som helst.maj 10, 2021 – 1:34 e m

Enlundabosbetraktelser - Mums! Den såg väldigt fin ut, förstår att du blev nöjd.juni 14, 2021 – 9:14 e m

Mikaela Bexar - Vacker bild och budapestrullen ser oerhört läcker ut!december 31, 2021 – 1:29 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*