Sötnosen

Vilken fantastisk höstdag det har varit idag! Jag kanske verkar tjatig men hösten är verkligen hur fantastiskt vacker som helst och just nu visar sig hösten i sin vackraste höstskrud! Alla träd strålar ikapp med solen och himlen är knallblå och idag har det även varit söta små ulltussmoln på himlen! Sååå vackert! :O)))

Jag åkte ut i naturen en sväng och då träffade jag på denna sötnos som mer än väl kunde tänka sig ställa upp som modell för mig! Härligt! :O)))

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Hoppas ni njuter lika mycket som jag av denna ljuvliga färgkaskad som denna årstid ger! :O)))

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Cicci - Hej! Vilka grymma bilder, jättefina! Länkar till din sida om det är okej!oktober 18, 2009 – 8:18 e m

Karolina - Oja, vi var ute o gick i två timmar idag. Hösten var verkligen från sin vackraste sida idag och jag som kommer från det graniga innersmåland och flyttat upp till Jönköping där det finns mycket mer lövträ är helt förundrad över alla färger!oktober 18, 2009 – 8:49 e m

Hobbyfotograf Erica Pettersson - Jag håller med om att hösten är riktigt vacker 😀
Och bilden i det här inlägget var hur fin som helst! Och helt perfekt att djuret tittade rakt åt ditt håll!oktober 18, 2009 – 9:05 e m

Jörgen - Vilken söt liten Dovhjortskalv :-)
Och vad snällt den poserar, dom verkar inte så skygga?

Kul vännen, och jo, jag har allt njutit lite av det sköna vädret idag :-)
Kramoktober 18, 2009 – 10:48 e m

Anneli - Cicci: Vad glad du gör mig! Det är alltid välkommet att länka till mig…speciellt när det av den anledningen som du uppger! ;O)

Karolina: Jag har alltid bott här men jag förundras varje sekund jag ser den färgsprakande naturen! Det är ganska tjatigt att åka bil med mig på hösten! ;O))

Erica: Ja hösten är härlig! Varmt tack för att du gillar min sötnos! Ja visst var det vänligt av honom/henne att ställa upp sig så vackert för mig? ;O)

Jörgen: Ja, jättesöt! De är ganska skygga men denna stod i sån godan ro och lät mig fotografera honom/henne. Kanske är det en van modell ;O) Skönt att du njutit av vädret!

kram allihop!oktober 19, 2009 – 12:32 f m

AnnaKK - Så-å-å vacker!!! :-)

En av de stora fördelarna med hösten är att löven trillar av träd och buskar så det blir möjligt att ta såna här foton!!! WOW, säger jag bara – hur nära var du egentligen???

Och är det en dovhjort, eller??oktober 19, 2009 – 9:21 f m

Michelle - Åhhh va fin !!oktober 19, 2009 – 10:41 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*