VARMT GRATTIS!!

…några dagar försent men…Vackra Cia  har fyllt år och det vill jag fira så klart! Jag var bjuden på hennes fest men en bröllopsfotografering drog över tiden med flera timmar så jag missade den tyvärr men jag har hört att det var väldigt trevligt och det är jag glad för! För Cia förtjänar en fantastisk fest! Stort varmt grattis Cia. Och en stor kram till dig också! För att du är den du är! :O)))

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Detta är en bild från vår fotosession i Norsholm!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

BengA - Jag är stolt att denna kvinna är min fru och jag älskar henne väldigt mycket. En eloge till fotografen som lyckats fånga denna vackra kvinna på ett så bra sätt!!oktober 27, 2009 – 9:46 e m

Emma - riktigt fint porträtt! (:oktober 31, 2009 – 11:38 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*