Kattens dag

Idag är det Kattens dag! Många djuraffärer och liknande firar hela helgen och det är helt rätt tycker jag! Personligen är det Kattens dag varje dag enligt mig och jag önskar att flera kunde tänka så! Katten har så otroligt låg status i vårt samhälle och det gör mig så jäkla arg! Bara en sån sak som när folk skaffar barn och har katt innan! Snacka om att katten blir lågstatus då! Många gör sig av med katterna i samband med att barn kommer in i bilden och det förstår jag verkligen inte! En katt är en levande varelse som vill ha och behöver en familj lika mycket som vi! Sedan om vi går ännu längre så är det många som skaffar sommarkatter och bara släpper ut dem osv…. Och för att inte tala om när det råkar bli oönskade kattungar i hemmet! Då ska de antingen avlivas, kastas ut eller säljas för ingenting! Nej, värdet måste ökas och en dag om året som är Kattens dag räcker inte! Katten ska ha alla dagar varje dag året om! Precis som alla levande varelser!

Jonna frågade mig i en kommentar om jag någonsin gör halvdana bilder och visst gör jag det! Jag brukar kanske inte visa så många av dem men här kommer några. Dessa är verkligen inte perfekta men kissarna är så söta så det spelar ingen roll! Tack snälla Jonna för din söta kommentar! Gjorde mig väldigt glad  ♥♥

Helena gav en utmaning i sin blogg som jag passar vidare och det är att denna helg visa upp era katter i bloggen och pyssla om dem extra denna helg! Så gör det…visa era sötnosar och ta hand om dem extra just idag på kattens dag! Fast så klart…ta hand om dem varje dag med massor kärlek! ♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Johanna - Fotoblogg! - De är så himla fina dina katter! Älskar de intensivt blåa ögonen på denna rasen. :)

Ha en skön kväll!november 28, 2010 – 6:27 e m

Marias Hörna - Ja det är ju det…kattens Dag. Sittr med lilla Leia i mitt knä nu och försöker blogga….november 28, 2010 – 6:29 e m

Michelle - Känner igen det där när folk skaffar ungar så avlivar dom katten. Hatar sånt vilka idioter det finns!november 28, 2010 – 7:22 e m

Jen Fotografi - Fotograf i Västervik - Kan inte göra annat än att hålla med!!! Fy va arg man blir ibland (eller väldigt ofta faktiskt)! Finns ju de som skaffar hund också så åker katterna ut bara för att de inte går ihop med hunden (känner tyvärr en familj som gjort så). Man blir så ledsen… :( Kramnovember 28, 2010 – 7:48 e m

bara bea - Shit vilken cool blogg :) Riktigt fina bilder du tar<3november 28, 2010 – 8:31 e m

Mari - Kjempefine bilder du tar! Skal følge bloggen din på bloglovin! :) Hvilket redigeringsprogram bruker du? Hoppas du förstår norsk, hehe.november 28, 2010 – 8:41 e m

Lovisa - Åh så underbara bilder! Älskar såna katter :)november 28, 2010 – 8:49 e m

Lisa - gud vad fin blogg& jätte fina bilder!november 28, 2010 – 9:31 e m

Mia - Kallar du de där bilderna för halvdana!? Jösses… Hade JAG tagit dem hade jag varit supernöjd med mig själv – alltså så där ouppnåeligt supernöjd för att jag aldrig trodde jag skulle kunna ta så fina bilder. :)

Dina katter är så vackra! Och jag håller med dig i varje ord du säger. Jag älskar katter och jag blir så arg på statusen de har och hur människor behandlar dem – levande varelser.

Och så fina dessutom.november 28, 2010 – 11:19 e m

Helena Kulle - Hihi, en korg med sötsaker :)
Dom är bedårande söta. Mmm håller med dej, det gör en verkligen förbannad när dom helt plösligt inte är lika mkt värda för en unge kom in i bilden. Fy fan helt enkelt (förlåt att jag svär på din blogg). Nä överös dom med kärlek VARJE DAG!
KRAM från mej som är kortklippt 😉 och lilla prins gul.
/Helenanovember 29, 2010 – 11:07 f m

Anna - Hej hej! Fin blogg och riktig fina bilder!!!!
Ha det bra!
kram! :)november 29, 2010 – 3:08 e m

Fotograf MissJeni - Jag sitter precis och gosar med mina katter i knät. Aldrig att jag byter bort dom någonsin!november 29, 2010 – 4:26 e m

Linda - nderbara foton tycker jag!november 29, 2010 – 8:30 e m

Neha - Såå fina bilder:Dnovember 29, 2010 – 8:59 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*