Skyltar!

Lördagens (vad ovanligt att skriva det!) tema till fototrissen är skyltar så här kommer mitt bidrag! Jag har inte varit med mycket sedan trissen ändrade dag men jag måste säga att jag saknar det…det är en utmaning att få till ett bidrag varje vecka men det är också väldigt trevligt med besöken jag får genom fototrissen. Dessvärre har de minskat drasktiskt sedan ändringen och då minskar det roliga igen! Men, jag ska försöka göra det för min skull, för att utmana mig själv och ”glömma bort” att det är en fotoutmaning och då kanske glädjen kommer tillbaka. Det tror jag på!:)

fototriss_skyltar

Det är också dags för den traditionella julkalendern här i min blogg! Det är ju faktiskt första advent idag! Så ni som är intresserade av att hänga på i dessa 24 dagar får gärna göra det. Läs mera om det HÄR! 

FOTOTRISS

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Spanaren - Mycket fina trissar *njuter*
Är med i dagens bild och det får räcka /kramnovember 30, 2014 – 12:13 e m

Marja - Fin triss! Skyltar finns det gott om, så det gäller att välja dem man själv gillar. :)november 30, 2014 – 7:37 e m

Freja - Fint trissat! Din andra bild ger mig en tankeställare, för det är ju precis det jag behöver hitta till i mitt liv… Jag kommer nog att kolla på fin julkalender, men inte göra någon själv, för här blir det inga juliga bilder…november 30, 2014 – 9:51 e m

Eva Trillian - En mycket fin triss :) Hoppas du hittar tillbaka till trissglädjen!
Önskar dig en fin adventstid! Nu ska jag läsa om din adventskalender :)november 30, 2014 – 10:02 e m

Linnéa - Kom igen tjejen, kvinnan. Du får inte ge upp oss som så gärna vill ta del av dina bilder. Jättefin triss, själv är jag glad för att jag slipper tänka natt o triss. Eller glad o glad, denna vecka hänger jag på. Men tiden krymper o kreativiteten med den.
Jag vill att du ska ha det så bra som du kan. Här går det åt fanders.december 1, 2014 – 12:35 f m

Spanaren - Dagens bild är något som bloggvän Kenneth har hittat på och är öppet för alla /kram

Ps Titta i mitt länkarkiv (Kenneths blogg) eller scrolla längre ned bland mina inläggdecember 1, 2014 – 7:00 f m

Oliver - Fina bilder! Och svaret på dina funderingar hittar man ju också där.december 1, 2014 – 9:53 f m

Mias Mix - Fina små skyltar du har i ditt hem!
Och självklart ska du fortsätta så vi får se mer av dina fina bilder. Jag själv är en periodare, både när det gäller att blogga och besöka andras bloggar.
Kanske skulle haka på din adventskalender… Funderar under dagen.december 1, 2014 – 10:24 f m

Anemonen - En förträffligt fin skyltning hos dig.december 1, 2014 – 4:27 e m

Katarina-Cinnamon - Fina skyltar du hittat :-)december 1, 2014 – 6:26 e m

Kari - Gjør hva du elsker og elsk hva du gjør; Du elsker jo å ta bilder- så GJØR det da- og del dem på trissen! Du er jo også himla bra på å fota. Ha en fin advent. Kari. P.S. Kul med fotokalender!december 1, 2014 – 6:26 e m

Veiken - Do what you love and love what you do är det bästa av alla ordspråk tycker jag! Jag håller med dig. Det verkar bli färre och färre deltagare. Dels kan det bero på förändringen dels är det en mycket större konkurrens. Det är ju fotoutmaningar varje dag med olika teman! Jag gillar fototriss bäst och fortsätter med det! Jag lär mig lite hela tiden! :)december 1, 2014 – 6:54 e m

Gammelsmurfen - Det är ju deras förlust att de slutat besöka dig…. Då missar de ju en bra triss tex…december 2, 2014 – 8:27 e m

Anita A - Söta skyltar i ditt hem!
Du undrar vad Uggs är. Det är pälsfordrade skinnskor eller stövlar, så de passar i det handskrivna meddelandet/skylten.december 2, 2014 – 8:41 e m

Anna-Karin - Söta skyltar med fina budskap!december 2, 2014 – 8:57 e m

Åke - Inte missar man dig inte :) Dina varma bilder behövs så här när vi går in i en kallare period :) Mannen i första bilden blir min favorit :)december 3, 2014 – 12:08 e m

Anni - Visst är det tråkigt att Fototriss tappat så många deltagare? Undrar om de är på Instagram istället? Dit har jag inte orkat ta mig.
Men din triss gillar jag! Precis så romantisk och rar som jag väntat mig!december 3, 2014 – 11:53 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*