Warning: Use of undefined constant TTFTITLES_VERSION - assumed 'TTFTITLES_VERSION' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-content/plugins/ttftitles/ttftitles.php on line 26 Warning: Use of undefined constant TTFTITLES_DIRECTORY - assumed 'TTFTITLES_DIRECTORY' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-content/plugins/ttftitles/ttftitles.php on line 27 Warning: Use of undefined constant TTFTITLES_DEBUG - assumed 'TTFTITLES_DEBUG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-content/plugins/ttftitles/ttftitles.php on line 28 Warning: Use of undefined constant text - assumed 'text' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-content/plugins/ttftitles/ttftitles.php on line 35 Kärlek » A'la Foto – Fotograf i Linköping

Kärlek

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Jag tycker denna är så fin och så kärleksfull så jag blir alldeles varm i hjärtat! :O)

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Peter - Verkligen kärleksfull och härlig.
Man blir glad av den.juli 17, 2009 – 10:09 e m

ELLEN - fotografier och ord - Åh, underbar bild! Verkligen jättefin.juli 18, 2009 – 12:39 e m

lina [discosadness.blogg.se] - vackert!
önskar dig en fortsatt trevlig dag! ;-Djuli 18, 2009 – 1:05 e m

Anneli - Tack allihop! Vad glad jag blir att ni ser kärleken! :O)) Och tycker om den!juli 27, 2009 – 2:40 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*